Download lagu Mp3 (Safira Inema) Los Dol dapat kamu download secara gratis di Zona Mp3.

Lirik Lagu Los Dol

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
tandane iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel di setel
tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,

kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

Reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
tandane iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

Untuk mendapatkan Lagu Los Dol, kemudian untuk link download Mp3 Download Lagu (Safira Inema) Los Dol pilih link di bawah ini

Download Mp3

DMCA.com Protection Status

TULIS KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here